Andre produksjon blir til (2006)

2006 starter med fremførelse av Fargespillversjonen av ”Jeg tok min nystemte” på NRK1, under Melodi Grand Prix’ delfinale i Bergen 26. januar. Og fortsetter med vår første tur utenfor Bergen med alle de 60 aktørene i Vossasalen under Vossajazz. Alle de 600 billettene ble revet vekk og mange måtte returnere hjem med uforrettet sak.

I begynnelsen av september starter vi for fullt på arbeidet med den nye Fargespillforstillingen «Fargelys» som hadde lyset som tema og var en feiring av flerkulturell forening under en felles sol. En eksplosiv lysfest som skulle markere at solen som varmer og nærer oss alle, snart vil snu.

Forestillingen får overveldende kritikker i BA og BT, og i løpet av en uke opplever nesten 5000 publikummere hvordan musikk, sang og dans fra hele verden, synliggjør kreftene som forener oss på tvers av kultur, religion og etnisk opphav.

«Fargelys» og prosessen frem mot ferdig forestilling blir dokumentert av filmprodusenten Univisjon.

Et annet høydepunkt denne høsten var vår opptreden på Raftostiftelsens 20 års jubileum i Grieghallen, med alle de tidligere prisvinnerne tilstede.

«Fargelys» ble også tildelt Bergen Teaterlags årlige pris ”Rampeløkten”.