Makramé

Makramé ble formet i 2018, men medlemmene har lang fartstid fra ulike deler av musikkbransjen. Gruppen ble dannet i Fargespills regi, og administreres av Fargespill. Alt materialet er utviklet av gruppen selv. 

Anney Niyokindi | vokal
Hannah F. Jensen | vokal
Sofie Hamre | vokal
Martin Wright Thorsen | trommer
Mathias K. Marstrander | gitar
Eirik «Peewee» Sundaran Blåsternes | DJ, beats, vokal

De tre vokalistene er gjerne gjenkjennbare som solister og dansere i Fargespill, samtidig som flere av dem også har solokarrierer under egne navn. Anney og Sofie utgjør også 2/3 av gruppen «Sindio». Mathias er musiker og produsent med bakgrunn fra Griegakademiet og Norges musikkhøgskole hvor han studerte jazzgitar og musikkteknologi. Martin er også utdannet ved Griegakademiet og har spilt med en rekke band, som bl.a. Halie, og han er fast medlem i Fargespills band. Eirik, eller «Peewee» som han er best kjent som i noen sirkler, er artist, musikkprodusent, keyboardist og DJ med lang fartstid i norsk hiphop. Han har bl.a. spilt med Lars Vaular og – i tillegg til at han er fast bandmedlem i Fargespill – jobber han også med souldronningen Miss Tati, og en drøss med egne prosjekter.

Gruppen møttes  i en felles forkjærlighet for tradisjonsmusikkens røtter og samtidens moderne uttrykk. Makramé ønsker å utfordre og leke seg med «det som var og det som er», og dette utkrystalliseres i en energisk opptreden hvor nytt og gammelt møtes i en herlig fusjon av verdens popmusikk, folkesang og afrobeats. Makramés opptredener er en fortelling om samspill, sangglede og fellesskap, hvor utøverne byr på seg selv og sine historier gjennom musikken.

Gjennom det siste året har Makramé opptrådt på en rekke eventer og har allerede rukket å bli kjent som en energisk, tankevekkende og gledespredende gruppe som kan få liv i et hvert rom.

For booking av Makramé, send en e-post til booking.makrame@gmail.com

Foto: Tove Breistein