Jubileumsforestilling

Fargespill feirer 10 år i 2014 og vi benytter anledningen til å presentere en helt spesiell forestilling!

Vi henter frem noen av de beste numrene fra tidligere produksjoner og ser mot fremtiden med rykende ferske. Dette blir et møte med Fargespills fortid og fremtid, satt inn i helt nye rammer. Nye numre møter både tidligere numre og aktører, og det sceniske bildet blir utvidet med teknologiske tilbakeblikk på de 10 årene som har gått. Dette blir en helt særegen og unik opplevelse!

Fargespillforestillingene fokuserer på hva som skjer når forskjeller møtes, og hvilke muligheter som ligger i disse møtene:

Hva skjer når vi, i våre møter på tvers av kulturskiller, ser etter gull i stedet for grums? For slik er vi mennesker skrudd sammen, at det vi ser etter finner vi ofte. Det vi ikke ser etter finner vi sjelden. Og hva vi ser etter – det bestemmer vi selv.

Jubileumsforestillingen vil bli en feiring av det som har vært, ved at vi henter fram numre og aktører fra foregående år. Disse numrene settes inn i nye rammer og kobles med nye numre. Fremtiden feires med nye numre og Fargespill tas inn i den teknologiske tidsalder ved at video fra både fortid og nåtid integreres i forestillingen.

Forestillingen søker en emosjonell og dypt rotfestet opplevelse av at vi vandrer sammen på denne lille kulen i det store rommet, og at vi må gjøre det beste ut av det. I musikken og dansen ser vi det tydelig; Hvor åpenbart det er at vi er like og hvor berikende det er at vi er forskjellige. Gjennom 10 år har vi fått dette bekreftet, igjen og igjen. 16.november skal alle som har deltatt og alle som har sett på gjennom årene feires i en storstilt forestilling i Grieghallen.

Våre verter for kvelden – over 100 barn og ungdom fra hele verden.