Bli med i Fargespill Bodø!

Har du, eller noen du kjenner, lyst til å lære sang og dans fra hele verden? Stå på en scene og være en del av Bodø 2024? Få nye venner fra hele byen?

Vi har ledige plasser i Fargespill Bodø!

Fargespill er et scenekunstprosjekt som tar utgangspunkt i en metode for hvordan vi mennesker møter hverandre. Det fokuserer på hva den enkelte har å bidra med av ressurser og verdier for fellesskapet.

Fargespill er et gratis tilbud for barn og unge mellom 7 og 25 år med ulik kulturell bakgrunn.

MELD DEG PÅ HER!

Fargespill Bodø har begrenset antall plasser i hver aldersgruppe. Vi gir tilbakemelding til alle påmeldte om de har fått plass i sin gruppe.

Ukentlig møteplass i Svømmehallen kulturfabrikk

Her går du inn!

Vi øver hver torsdag ettermiddag i Svømmehallen kulturfabrikk i to grupper; Én for deg mellom 7-13 år og en for 14-25 år:

7-13 år:  Torsdager kl 17.00-18.00 
14-25 år:  Torsdager kl 18.00-19.30
 

Sammen skal vi lage en forestilling i Stormen konserthus i midten av september!  

Hvis du lurer på noe, ta kontakt med en av lederne for Bodø:

Alice Sivertsen, tlf. 975 72 694 / epost: alice@fargespill.no // Ingvild Pettersen Högberg, tlf. 971 11 731 / epost: ingvild@fargespill.no

Her er vi som jobber med Fargespill Bodø: Martin Högberg (musikalsk ansvarlig), Alice Sivertsen (avdelingsleder), Ingvild Pettersen Högberg (avdelingsleder), Alain Sondey (danseinstruktør), Anette Johansen (danseinstruktør), Sebastiaan Molenaar (perkusjon), Marit Emilie Meidelsen Øvrebø (instruktør sang/teater) 

Hvordan kommer du deg til øvelsen?

Her finner du Svømmehallen kulturfabrikk!