Bli med i Fargespill Bodø!

Har du lyst til å lære sang og dans fra hele verden? Stå på en scene og være en del av Bodø 2024? Få nye venner fra hele byen?

Fargespill er et scenekunstprosjekt som tar utgangspunkt i en metode for hvordan vi mennesker møter hverandre. Det fokuserer på hva den enkelte har å bidra med av ressurser og verdier for fellesskapet.

I september 2023 gjennomfører Fargespill Bodø årets forestilling i Stormen konserthus 16. september. Les mer og kjøp billetter her

Etter årets forestilling tar vi inn nye deltakere! Fargespill Bodø er et gratis tilbud for barn og unge mellom 7 og 25 år med ulik kulturell bakgrunn.

MELD DEG PÅ HER!

Fargespill Bodø har begrenset antall plasser i hver aldersgruppe. Vi gir tilbakemelding til alle påmeldte om de har fått plass i sin gruppe.

Ukentlig møteplass

Vi øver hver torsdag ettermiddag i to grupper:

2.-5.klasse:  Torsdager kl 17.00-18.00 
6. klasse og oppover:  Torsdager kl 18.15-19.30

Hvordan kommer du deg til øvelsen?

Vi øver for tiden i Beddingen kulturhus, som ligger i Tolder Holmers vei 4, helt nede ved sjøen der moloen starter. Hvis du tar buss, gå av i Bodø Sentrum og følg gata videre nedover. Her finner du Beddingen kulturhus!

Hvis du lurer på noe, ta kontakt med en av lederne for Bodø:

Alice Sivertsen, tlf. 975 72 694 / epost: alice@fargespill.no // Ingvild Pettersen Högberg, tlf. 971 11 731 / epost: ingvild@fargespill.no

Fargespill Bodø er støttet av Samfunnsløftet Sparebank1 Nord-Norge, Kulturtanken og Bergesenstiftelsen. 
Andre samarbeidspartnere: Bodø 2024, Norsk Folkehjelp

Her er vi som jobber med Fargespill Bodø: Martin Högberg (musikalsk ansvarlig), Alice Sivertsen (avdelingsleder), Ingvild Pettersen Högberg (avdelingsleder), Alain Sondey (danseinstruktør), Kari Skotnes Vikjord (danseinstruktør), Sebastiaan Molenaar (perkusjon), Marit Emilie Meidelsen Øvrebø (instruktør sang/teater)