Bli med i Fargespill Bodø!

Har du, eller noen du kjenner, lyst til å lære sang og dans fra hele verden? Stå på en scene og være en del av Bodø 2024? Få nye venner fra hele byen?

Vi har ledige plasser i Fargespill Bodø!

Fargespill er et scenekunstprosjekt som tar utgangspunkt i en metode for hvordan vi mennesker møter hverandre. Det fokuserer på hva den enkelte har å bidra med av ressurser og verdier for fellesskapet.

Fargespill er et gratis tilbud for barn og unge mellom 7 og 25 år med ulik kulturell bakgrunn.

MELD DEG PÅ HER!

Fargespill Bodø har begrenset antall plasser i hver aldersgruppe. Vi gir tilbakemelding til alle påmeldte om de har fått plass i sin gruppe.

Vi gir tilbakemelding til alle påmeldte om de har fått plass i sin gruppe.

Sammen skal vi lage en forestilling i Stormen konserthus i midten av september!  

Ukentlig møteplass

Vi øver hver torsdag ettermiddag i to grupper; Én for deg mellom fra 2.-5. klasse og en for 6. klasse og oppover:

2.-5.klasse:  Torsdager kl 17.00-18.00 
6. klasse og oppover:  Torsdager kl 18.15-19.30

Hvordan kommer du deg til øvelsen?

I april er alle øvingene i Beddingen kulturhus (ikke Svømmehallen som tidligere). Beddingen kulturhus ligger i Tolder Holmers vei 4, helt nede ved sjøen der moloen starter. Hvis du tar buss, gå av i Dronningens gate og følg gata videre nedover. Her finner du Beddingen kulturhus!

Sammen skal vi lage en forestilling i Stormen konserthus i midten av september!  

Hvis du lurer på noe, ta kontakt med en av lederne for Bodø:

Alice Sivertsen, tlf. 975 72 694 / epost: alice@fargespill.no // Ingvild Pettersen Högberg, tlf. 971 11 731 / epost: ingvild@fargespill.no

Her er vi som jobber med Fargespill Bodø: Martin Högberg (musikalsk ansvarlig), Alice Sivertsen (avdelingsleder), Ingvild Pettersen Högberg (avdelingsleder), Alain Sondey (danseinstruktør), Anette Johansen (danseinstruktør), Sebastiaan Molenaar (perkusjon), Marit Emilie Meidelsen Øvrebø (instruktør sang/teater)