Vil du jobbe med Fargespill?

Stiftelsen Fargespill leter etter to nye ansatte. Er det deg? 

I Oslo er vi på jakt etter en engasjert kommunikasjons- og organisasjonsmedarbeider i 100% stilling fra mars 2021. 

Vår nye kommunikasjons- og organisasjonssmedarbeider vil ha sin hovedarbeidsplass i Oslo, men inngå i et team som holder til i både i Oslo og Bergen. Noe reising, ettermiddags-, kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Som kommunikasjons- og organisasjonsmedarbeider i Fargespill får du jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.


Høres det ut som noe for deg? Les mer i stillingsannonsen her!I Bergen søker vi en dyktig sanginstruktør/kunstnerisk konsulent i 60% stilling fra mars 2021. 

Vår nye medarbeider vil ha sin arbeidsplass i Bergen. Noe reising, ettermiddags-, kvelds- og helgearbeid må påregnes.

Som sanginstruktør og kunstnerisk konsulent i Fargespill får du jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver.

Er du interessert i stillingen? Les mer her.

Stiftelsen Fargespill er en kunstnerisk organisasjon, med to kompanier i hhv Bergen og Oslo, som i hovedsak produserer forestillinger med barn og unge fra hele verden i aldersgruppen 7-25 år. Stiftelsen jobber også på andre arenaer, som prosjekter rettet mot skolen. Konseptet er spredt til hele landet gjennom lisenser, og siden starten i 2004 har mer enn 400 000 publikummere sett Fargespillforestillingene på landsbasis. Stiftelsen har mottatt en rekke priser og utmerkelser, og har vært nominert til Spellemannprisen og Nobels Fredspris.

Søknadsfrist 1.november

 

Foto: Erika Hebbert