Vi søker etter en dyktig leder for Fargespill Bodø

Har du lyst til å jobbe for Fargespill, og bidra til å skape gode og kreative møteplasser for barn og unge i hele Bodø?

Stiftelsen Fargespill er en kunstnerisk organisasjon som i hovedsak produserer forestillinger med barn og unge i aldersgruppen 7-25 år med ulik kulturell bakgrunn. Gjennom ukentlige møteplasser utforsker barn og unge hverandres kulturarv med respektfull nysgjerrighet. Sammen med et profesjonelt apparat jobber aktørene mot et kunstnerisk mål som forteller om en vei videre for mangfoldsamfunnet.

Fargespills grunnfilosofi er entydig ressursorientert og handler om hvordan vi møtes som mennesker. Det handler om å se hvert enkeltmenneske som en ressurs og å spørre Hva har du å gi? Hvert menneske bærer med seg noe unikt, nemlig sin egen historie og identitet og et sterkt fellesskap er avhengig av disse ressursene.

Om stillingen

Stiftelsen Fargespill, avdeling Bodø, søker leder i 100% prosjektstilling.

Leder for Fargespill Bodø vil bli en del av lederteamet i Stiftelsen Fargespill, og jobbe tett med våre samarbeidspartnere, bl.a. Stormen Konserthus.

I Fargespill får du jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Du skal sette sammen et profesjonelt team som skal jobbe med utvikling av nye forestillinger, og koordinere øvelser i samarbeid med teamet.

Du må være strukturert og en god nettverksbygger, da du har ansvar for både økonomi og finansiering.

Stillingen er en prosjektstilling.

Hovedoppgaver:

Ønskede kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Tiltredelse og lønn etter avtale.

Noe reising, ettermiddags-, kvelds- og helgearbeid må påregnes.

6 måneders prøvetid.

Kontaktperson: Per Mygland – per@fargespill.no – tlf: 92 60 21 46

Søknadsfrist: 30. september

SØK HER!