Forestillinger korona-utsatt

Ledelsen i Larvik kommune har besluttet at Fargespill Larvik og Scheen Jazzorkester sin forestilling «Den fyrste song» utsettes for å unngå smittespredning av koronaviruset. Ny dato kommer.

Forestillingen som skulle vises i Bølgen Kulturhus lørdag 14.mars kl. 15 og kl. 18 utsettes på ubestemt tid. Ibsenhuset, som skulle vise forestillingen søndag 15.mars kl. 18, har også valgt å utsette arrangementer den nærmeste tiden.

Bølgen Kulturhus og Ibsenhuset kommer tilbake med konkret informasjon og direkte oppfølging til alle som har kjøpt billetter til forestillingen i løpet av kort tid. Vil vil dele informasjon rundt dette så fort den oppdateres.

På bakgrunn av FHIs anbefalinger rundt store arrangement, har Fargespill Østfold og Det Norske Blåseensemble, i samråd med kommuneoverlegen, besluttet å avlyse forestillingene neste uke.

Dette gjelder kveldsforestillingene 20. og 21.mars, så vel som generalprøven 17. mars og skoleforestillingene på dagtid 18. og 19.mars.

Billetter vil bli refundert, mer informasjon om hvordan dette praktisk løses kommer.

Fargespill Østfold sier: «Dette er et forebyggende tiltak for å hindre ytterligere spredning av viruset. Vi er veldig lei oss for dette, men deltagere, gjesters, samarbeidspartnere og publikums helse går først.»

Foto: Fargespill Larvik