Stiftelsen Fargespill søker aktøransvarlig i 100 % stilling i Bergen (vikariat)

Har du lyst til å jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver? Høres det interessant ut å skape gode samspill mellom mange ulike mennesker?

Stiftelsen Fargespill søker aktøransvarlig som skal jobbe tett på våre aktører, som består av barn og unge mellom 7 og 25 år. Du vil ha som hovedoppgave å følge opp våre aktører på øvelser og under produksjoner, jobbe med relasjonsbygging med aktørene og utvikle gode sosiale møteplasser.

Stiftelsen Fargespill er en kunstnerisk organisasjon som i hovedsak produserer forestillinger med barn og unge i aldersgruppen 7-25 år. Våre aktører speiler samfunnet vi lever i, de har ulik kulturell og krysskulturell bakgrunn, noen har nettopp kommet til Norge, mens andre er født og oppvokst her. Gjennom ukentlige møteplasser utforsker barn og unge hverandres kulturarv med respektfull nysgjerrighet. Sammen med et profesjonelt apparat jobber aktørene mot et kunstnerisk mål som forteller om en vei videre for mangfoldsamfunnet.

Konseptet er spredt til hele landet, og siden starten i Bergen i 2004 har mer enn 450 000 publikummere på landsbasis sett Fargespillforestillingene. Prosjektet har mottatt en rekke priser og utmerkelser, og har vært nominert til Spellemannsprisen og Nobels fredspris.

Fargespills grunnfilosofi er entydig ressursorientert og handler om hvordan vi møtes som mennesker. Det handler om å se hvert enkeltmenneske som en ressurs og å spørre Hva har du å gi? Hvert menneske bærer med seg noe unikt, nemlig sin egen historie og identitet og et sterkt fellesskap er avhengig av disse ressursene.

Om stillingen

Som aktøransvarlig i Fargespill får du jobbe i et kreativt miljø med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, med hovedfokus på oppfølging av aktørene i kompaniet. Vi søker deg som er nysgjerrig på hvordan man skaper gode samspill mellom mange ulike mennesker, og som liker et aktivt miljø. Stillingen er et 12 måneders vikariat.

Hovedoppgaver

Ønskede kvalifikasjoner

Personlige egenskaper

Annet

Søknadsfrist 15. august.

Kontaktinformasjon

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder Per Mygland, per@fargespill.no

Søknaden sendes til per@fargespill.no