Årets Bergenser!

Fargespill ble i 2017 nominert til Årets Bergenser, sammen med en rekke fantastiske nominerte fra den fine byen vår. Og jammen fikk ikke Fargespill prisen! Det var et stort øyeblikk for oss, og det er vanskelig å uttrykke hva dette betyr for oss som er en del av Fargespill.

Irene Kinunda, som i mange år har vært aktør i Fargespill, og som er nå ansatt i Stiftelsen, sa dette etter utdelingen:

«Vi er glade og ydmyke. Det er en anerkjennelse at vi blir sett på som en del av samfunnet»

 

BAs sjefsredaktør og juryleder, Sigbjørn Sveinbjørnsson, mener i følge BA at Fargespill klarer å skape noe nytt og fantastisk i møte mellom mennesker og kulturer, og sa følgende om grunnlag for prisen:

«Fargespill gir et håpefullt svar på fremtidens integreringsutfordringer, fullstendig løsrevet fra all innvandrings- og asylpolitikk.» og sier videre at:

«Politisk har dette enorm betydning. «De andre» blir ikke så fremmede. Alle har vi noe å bidra med. Verden anno 2017 trenger Fargespill»

 

Og som om vi ikke var høye nok på oss selv allerede, så hadde ordfører Marte Mjøs Persen dette å si:

«Fargespill er «Årets Bergenser» i uttrykkets beste forstand, de viser oss hva vi alle kan få til når vi inviterer folk til å bidra. Bergen er på sitt aller beste når alle er med å bidra, derfor gjør Fargespill Bergen til en bedre by å leve i»

 

Tusen takk <3

Les hele saken HER