Fargespill-Oslo premiere!

“Lufta er for alle” med gjesteartist Miss Tati

Med fokus på plast, klima og kjærlighet til mor, i Lufta Er For Alle møter du 50 barn og unge i alderen 7-21 år, fra hele verden. Alle i Fargespill-Oslo har ulik historie og bakgrunn, men når de står på scenen sammen med profesjonelle musikere blir de «en».

Publikum vil få oppleve en helt unik forestilling som tar utgangspunkt i hva aktørene gir av seg selv i form av musikk, dans, rytmer og andre kunstuttrykk. Sammen bruker de kraften til å redefinere medmennesker som verdifulle ressurser og skaper nye vennskap på tvers av bydeler og kulturell bakgrunn.

Det er barna og ungdommenes fokus på viktige temaer som er kjernen i Fargespill-Oslo, og en av dem som setter sin stemme på årets forestilling er Leo Hutchinson Waagbø, 14 år, aka Fyah Yardie – kjent fra blant annet MGPjr 2018. Han rapper om at vi ødelegger kloden vår og sier at det er på tide at politikerne hører etter.

I årets forestilling tar Fargespill-Oslo med seg den enestående Miss Tati. I et spennende møte med Fargespill-gjengen utforsker Tati sine angolanske, portugisiske og norske røtter i en eksplosiv framføring av rap, sang og dans.

«Hadde jeg vært en ungdom eller et barn hadde jeg definitivt vært en del av Fargespill – for dette er noe av det mest unike vi har i landet.

«For meg er Fargespill nesten som en sånn musikalsk utopi fordi ungdommene kommer sånn som de er og de gir av seg selv.” – sier Miss Tati.

 

(Foto header: Peder Graham Guttormsen)