En annerledes forestilling på Cosmopolite

Fargespill Oslo presenterer Agora

Fargespill Oslo tar publikum med på en reise fra øvingsrommet til scenen, i en nyskapende og energisk forestilling på Cosmopolite Scene.

Agora betyr møteplass på gammelgresk – i sentrum av det som skjer – og det er nettopp det du som publikum skal få oppleve. Gjennom sang, rytme og dans hentet fra utøvernes egne historier, blir du tatt med på en vandring gjennom Cosmopolite og Belleville, på en helt ny måte. Og slik som musikken har vandret over landegrenser, gjennom generasjoner, kan du gå fra rom til rom og høre låter du kanskje kjenner igjen fra Kurdistan, Sri Lanka, Uganda og Polen.

Publikum får blant annet sjansen til å utforske hvilke likhetstrekk de hurtige afrofusion stegene har med de myke bevegelsene fra klassisk indisk dans – og hvor likt, men likevel annerledes, det som vi på norsk kjenner best som Fader Jakob, høres ut på marokkansk, gambisk og tamilsk – på nært hold.

Agora er en unik mulighet til å oppleve det som skjer på Fargespills møtepunkter gjennom året – hele veien til reisen avsluttes i et eksplosivt fellesskap, i kjent Fargespill-stil, i hovedsalen.

Billettene koster kun 100,- + avg.