Ekstraforestilling!

FARGESPILL PRESENTERER «D eg E»
EKSTRAFORESTILLING

Billettsalget har gått unna, men sjekk HER om det finnes flere billetter igjen

“Måtte bli det eg var for å bli det eg e.”
Lars Vaular, «Heartbreak Hotel»

“På scenen kjente jeg at jeg både kunne være norsk og somalisk på samme tid. Det var da jeg fant balansen i livet»
Mona Ibrahim i NRKs dokumentar om Fargespill

Fargespills forestilling «D eg E» handler om identitet. Om ungdommens vanskeligste og viktigste prosjekt – å finne ut hvem du er. Gjennom musikk og dans som spenner fra Hip hop til Halling, finner Fargespillerne balansen mellom røtter og nye impulser i sin søken etter D eg E. Premieren i 2017 var smekk utsolgt. BA rullet terningkast 6 og uttalte at «Fargespill har aldri vært bedre». BT konstaterte at «Det vanker gåsehud, enten du vil eller ei.»

I 2018 ble Fargespill også nominert til Nobels Fredspris!

Forestillingen tar utgangspunkt i en tekst av en av vår tids mest banebrytende hip hop artister, Lars Vaular, Tittelen «D eg E» er inspirert av låten «Heartbreak Hotel»; “Måtte bli det eg var for å bli den eg e». Setningen sier noe viktig om oss mennesker og om identitetsspagaten mange barn og unge opplever i spennet mellom den du forventes å være og den du faktisk er. Musikk og dans fra hele verden fusjoneres med deler av Lars Vaular sitt tekstunivers, og skaper sammen noe helt nytt.

Fargespill er i stadig utvikling og en rekke av numrene i høstens forestilling er helt nye. Nytt er også at vi har fått med oss Bergens egen Miss Tati! I sin umiskjennelige blanding av soul, hip hop, funk, jazz og blues og sin smittende energi og sjarme har Miss Tati funnet seg selv. Sammen med Fargespill utforsker hun også sine røtter blant annet gjennom en sang fra Angola som vi håper og tror vil bringe Grieghallen til ekstase!

Så er du en av de 200.000 som allerede har fått med deg en Fargespillforestilling; Dette blir et Fargespill du hverken har hørt eller sett før. Og har du aldri sett Fargespill før kan vi love deg en eksplosiv forestilling med barn og unge som treffer deg rett i nervesystemet, fordi de E D de E og får anledning til å vise D.

 

«Fargespill gir meg gåsehud under beina!»
Dagfinn Lyngbø

«Så kom altså Fargespill og gav oss tilbake troen på verden. Intet mindre»
Kjartan Brugger Bjånesøy, Dagbladet

«Fargespill gnistrer så en ellers kresen kritiker jubler uten forbehold.»
Ida Habbestad, Aftenposten

«Den største opplevelsen jeg har vært med på i mitt yrkesliv»
KORK-Dirigent Ingar Bergby til NRK om samarbeidet med Fargespill

«Hvis man ikke blir rørt og berørt av Fargespill bør man oppsøke fastlegen fortest mulig»
Programleder for NRK Hovedscenen, Arild Erikstad

 

Få det med deg du også!