EKSTRA!

Måtte bli det eg var for å bli det eg e.
Lars Vaular, «Heartbreak Hotel»

“På scenen kjente jeg at jeg både kunne være norsk og somalisk på samme tid. Det var da jeg fant balansen i livet»
Mona Ibrahim i NRKs dokumentar om Fargespill

Fargespills nye forestilling «D eg E» handler om identitet. Om ungdommens vanskeligste og viktigste prosjekt – å finne ut hvem du er. Gjennom musikk og dans som spenner fra Hip hop til Halling, finner Fargespillerne balansen mellom røtter og nye impulser i sin søken etter D eg E.

På premieren 12.november var salen fylt til randen, og Bergensavisen utropte at “Fargespill har aldri vært bedre!” og knallet til med terningkast 6! Bergens Tidende proklamerte at “Det vanker gåsehud, enten du vil eller ei.”

Så da er det vel rom for en forestilling til, eller hva med TO? Vi klinket til og returnerer til Grieghallen 28.januar!

Med på laget har vi en av vår tids mest banebrytende hip hop artister, Lars Vaular, denne gangen som tekstforfatter. Tittelen «D eg E» er inspirert av låten «Heartbreak Hotel»; “Måtte bli det eg var for å bli den eg e». Setningen sier noe viktig om oss mennesker og om identitetsspagaten mange barn og unge opplever i spennet mellom den du forventes å være og den du faktisk er.

Musikk og dans fra hele verden fusjoneres med Lars Vaular sitt tekstunivers. Det kommer fantastiske gjesterartister fra Fargespill-Kristiansand, -Larvik, -Trondheim og –Ålesund. Det blir drypp av ny-sirkus, helt ny scenografi, og ikke minst helt nytt repertoar. Med andre ord, alt er nytt!

Så er du en av de 185.000 som allerede har fått med deg en Fargespillforestilling; Dette blir et Fargespill du hverken har hørt eller sett før.

Og har du aldri sett Fargespill før kan vi love deg en eksplosiv forestilling med barn og unge som treffer deg rett i nervesystemet, fordi de E D de E og får anledning til å vise D.

«Fargespill gir meg gåsehud under beina»
Dagfinn Lyngbø

«Så kom altså Fargespill og gav oss tilbake troen på verden. Intet mindre»
Kjartan Brugger Bjånesøy, Dagbladet

«Fargespill gnistrer så en ellers kresen kritiker jubler uten forbehold.»
Ida Habbestad, Aftenposten

«Den største opplevelsen jeg har vært med på i mitt yrkesliv»
KORK-Dirigent Ingar Bergby til NRK om samarbeidet med Fargespill

«Hvis man ikke blir rørt og berørt av Fargespill bør man oppsøke fastlegen fortest mulig»
Programleder for NRK Hovedscenen, Arild Erikstad