Bli med i Fargespill-Oslo!

Fargespill lager forestillinger ut av møter mellom mennesker. Vi jobber med musikk og dans med rot i kulturarv, ungdomskultur, tradisjonsmusikk og tradisjonsdans fra hele verden. I Fargespill har alle noe å bidra med, og deltakerne er i stor grad med på å bestemme hva disse forestillingene skal være. 

VI ER NÅ PÅ UTKIKK ETTER UNGDOM MELLOM 13 og 25 ÅR SOM ØNSKER Å VÆRE MED I VÅRT ENSEMBLE. 

Sjekk også ut «VIDEO» i hovedmenyen for tidligere forestillinger og musikkvideo. 

Fargespill-Oslo startet opp i 2017, og i dag er det barn og ungdom fra 7 år til 25 år, fra hele Oslo, som er med; noen er nyankomne til Norge, noen er krysskulturelle barn og unge, noen er født her. Alle er genuint interessert i å lære mer om og bidra med ulike kulturuttrykk.

«På scenen kjente jeg at jeg både kunne være norsk og somalisk på samme tid. Det var da jeg fant balansen i livet» – Tidligere aktør, Mona Ibrahim Ahmed –

«Fargespill burde bli et tilbud i hele landet. For meg har det betydd alt.» – Tidligere aktør, Ali AlBadri –

Forestillingene vi lager baserer seg på det aktørene har med seg av kulturskatter fra sin oppvekst – det kan være en sang, en dans, en regle, en klappelek. Vi tilrettelegger og setter aktørenes bidrag inn i en profesjonell ramme med lys, lyd og dyktige musikere på en stor scene. Publikum opplever det beste verden har å by på av musikk og dans, hvor øst møter vest, nord møter sør, Oslo møter verden, visuelt og auditivt.

«Fargespill er blitt en del av min identitet. Jeg visste ikke at jeg kunne synge før jeg var med her» – Tidligere aktør, Mona Ibrahim Ahmed –

Har du lyst til å være med eller vet om noen som vil være med?  
Ta kontakt med Anine Smith på anine@fargespill.no

Vi gleder oss til å høre fra deg!