Nye nettsider!

Fargespill har fått nye hjemmesider!

Fargespill er nå teknologisk oppgradert for å kunne gi deg Fargespillopplevelsen ikke bare på scenen, men også i cyberspace!  I samarbeid med NeoLab by Knowit har vi utviklet flunkende nye hjemmesider, som fungerer like godt på mobil og nettbrett som på datamaskinen. 

En riktig og viktig velkomst:

Vi vil gjerne gi tilbake noe av det vi har fått i så rikt monn fra dere de siste ti årene, nemlig applaus. Når dere klapper for oss, forteller dere oss at vi har noe og er noe. Men vi kunne ikke laget disse forestillingene om dere ikke kom. Dere har like mye å gi oss som vi har å gi dere, og for det har dere fått all for lite applaus. Det vil vi gjøre noe med. Gjennom vår applaus til deg vil vi fortelle at vi setter umåtelig stor pris på deg – enten du kommer på forestillingene våre, ser på videoene våre, snakker om oss, eller klikker deg inn på Fargespill.no.

De nye sidene tilbyr også et nærere møte med aktørene, og man kan nå bli kjent med hver enkelt som du ellers bare ser på scenen. Under «Møt Fargespillaktørene» på forsiden kan du klikke deg inn på bildene og lese mer om hvem de forskjellige deltakerne er.

I tillegg er det massevis av bilder og videoer rundt om på sidene som man kan kose seg med, linker til våre sosiale medier-kanaler som vi anbefaler alle å sjekke ut, og forhåpentligvis all nødvendig informasjon du trenger.

Til slutt, vi har utviklet en egen del som er tilegnet dem som har startet opp under en Fargespill-lisens. I et lukket forum har vi samlet all nødvendig informasjon, tekster, videoer m.m. Merk, dette området er kun tiltenkt dem som allerede har skrevet under en lisensavtale. Dersom du lurer på å starte opp et Fargespill-konsept, kontakt Kjersti Berge på 55 32 31 40 / kjersti(at)fargespill.no.

Foto: Paul Sigve Amundsen

Foto header: Thor Brødreskift

Foto mobil: Paul S. Amundsen