Åpne møteplasser med Fargespill Oslo

Denne høsten inviterer Fargespill til Åpne møteplasser Rommen scene, Sentralen og på det gamle Munch-museet. Våre Åpne møteplasser er temabaserte samlinger der alt fra Fargespills egne instruktører, eldste aktører eller eksterne kunstnere holder ulike workshops innen dans, slampoesi eller musikk, og der vi får muligheten til å bli inspirert, lære noe nytt og bli kjent med nye folk.

Møteplassene er også åpne for alle mellom 12 og 25 år som ikke er med i Fargespill – send oss en e-post på oslo@fargespill.no hvis du er interessert i å være med!

Dette skjer på de åpne møteplassene i september og oktober 2022: 

15. september: Fargespill Oslo på Rommen. Kl. 17-19. Sted: Rommen scene, dansesalen

Anja Skybakmoen og Mariama Ndure fra Fargespill Oslo tar oss gjennom ulike sanger og koreografier. Anja og Mariama jobber også ut ifra Fargespill-metoden der alle inviteres til å dele noe de kan, så her får du også mulighet til å lære oss en sang eller et dansetrinn, eller bare bli inspirert av andre.

29. september: Ibou Cissokho og Mariama Ndure. Kl. 17-19. Sted: Sentralen, P1

Mer informasjon kommer. 

13. oktober: Halling og norske tradisjonsdanser med Silje Onstad Hålien. Kl. 17-19. Sted: Rommen scene, dansesalen

Nysgjerrig på halling og andre norske tradisjonsdanser?  Silje Onstad Hålien skal lære oss kraftfulle springarrytma, leken ringdans og heftig halling. Tradisjonsdansene har eldgamle røtter i Norge og er full av kraft, dynamikk og samspill med musikken, og denne torsdagen skal vi leke oss gjennom noen av dansene og rytmene. Kanskje finner vi også noen likheter mellom halling og hiphop?

27. oktober: Afro-fusion med Hawa Janlo. Kl. 17-19. Sted: Rommen scene, dansesalen

Er du klar for en heftig dansession?  Hawa Janlo er danser og er blant annet en del av dansekollektivet B16. Hun har bakgrunn fra Fargespill, og på denne Åpne møteplassen skal hun lære bort dans og stiler i Afro-fusion. Det blir fokus på teknikk, freestyle og koreografi.

Foto: Greta Schehola/ Mela